Wat is het geheim van leven?

Onze maatschappij stelt hoge eisen aan ons. En als de samenleving dat niet doet, doen we het aan onszelf. Volle agenda's, weinig tijd voor onze omgeving, en al helemaal geen tijd voor jezelf. Je raakt steeds verder op de achtergrond. 

Zonder brandstof rijdt de auto niet. Zonder aandacht voor jezelf sta je stil. Terwijl de rest doorgaat. Stress, angsten, sombere gedachten zijn onprettig. Hoogste tijd om weer aandacht te besteden aan de belangrijkste persoon op aarde: JIJ!

Het is heel gezond regelmatig stil te staan bij jezelf. Je even terugtrekken en te voelen hoe het met je gaat. Even nietsdoen met aandacht voor JOU! Om weer rust in je hoofd te krijgen, weer contact met je lijf. Ontspannen schouders, nek en kaaklijn voelen heerlijk. Vervolgens heb je nieuwe energie om de draad verder op te pakken.

We bieden je een gratis meditatie aan om (weer) in contact te komen met jezelf. Deze meditatie duurt ongeveer 7 minuten en kan eenvoudig op elk moment van de dag gedaan worden. Natuurlijk thuis, en zonder problemen op je werk.

Jij wilt leven. Ervaren. Beseffen dat je leeft. Dat begint met aandacht aan jezelf.

Het geheim van leven is tijd voor jezelf.

Gratis Meditatie

Tijd voor jezelf
Wat levert het me op?
  1. Rust in je hoofd
  2. Ontspanning van je lichaam
  3. Weten wat je wilt
  4. Meer energie
  5. Betere balans in je leven
Tijd voor jezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *