Gezocht: Oefencliënten

Ik ben lichaamsgericht therapeut in opleiding en zoek oefencliënten. Ik studeer af als Primal Rebirth Therapy (PRT) lichaamsgericht therapeut bij het AUMM-instituut te Usquert (Groningen).

Ik zoek cliënten met een ‘normaal’ of ‘daags’ probleem. Het kan ook een vraag zijn naar persoonlijke groei.

Wat is dan ‘normaal’ of ‘daags’? Heb je nu last van onrust, piekeren, somberte, relatie-perikelen, werkstress, burn out, andere mensen, weinig energie, slecht slapen, prikkelbaar, conflicten, geen grenzen etc.

Stappen van het traject:
 1. Kennismaking en invulling intake-formulier. Invullen van het medisch-formulier
 2. Toetsing en goedkeuring door de opleiding
 3. Eerste sessie: behandelovereenkomst, uitgebreide intake, en eerste oefening
 4. Vervolgsessies
Peter Sanders; Coaching; Theater; Therapie
Lichaamgerichtwerk (Fotografie Rieta Mulder) 
Goed om te weten:
 1. Het afstuderen gebeurd onder verantwoording van het AUMM opleidingsinstituut
 2. Twee of drie sessies worden gedaan onder supervisie door het instituut
 3. Totaal omvat de cyclus 10 a’ 15 sessies
Wat zijn de kosten?

De kosten zijn 35 euro per sessie, de kennismaking is 20 euro. We werken met een persoonlijke behandel-overeenkomst. Indien blijkt dat de ingebrachte case niet voldoet aan de afstudeer-criteria, dan beëindigen we het traject. Ook als blijkt dat in de kennismaking geen klik is, stoppen we het traject.

Wat kunnen Symptomen zijn?

Wat zijn ‘normale’ of ‘daagse’ problemen, klachten, of groeivragen? Bv. moeite met ontspanning vinden in je leven, (werk)stress ervaren en er niet los van kunnen komen. Of weinig zelfvertrouwen hebben. Of geen balans kunnen vinden tussen privé en werk. Of jezelf down-voelen van tijd tot tijd. Een gevoel van ontevredenheid hebben voor een langere tijd. Of je in sociale situaties onzeker voelen. Of ongewild een confrontatie uit de weg gaan. Of een sterke schaamte ervaren. etc.

Lichamelijk uiten veel klachten zich in hoofdpijn, spanningsklachten in schouders, nek, of onderrug, verkouden blijven. Misschien ook met slecht slapen, blijven pikeren, somber voelen, weinig eetlust of slechte concentratie hebben. Ervaren dat je weinig energie hebt om leuke dingen te doen.

Wat is PRT lichaamsgericht therapie?

Wat is lichaamsgericht therapie? Wat is Primal Rebirth Therapy (PRT)? Het opleidingsinstituut omschrijft het als volgt: “PRT is een lichaamsgerichte vorm van psychotherapie. Wat bedoelen we daarmee? Herinneringen, ervaringen, en gebeurtenissen hebben hun weerslag op het lichaam: organen, het zenuwstelsel en het spierstelsel. Het lichaam vormt een soort container waar deze ervaringen in opgeslagen worden. Middels ademtechnieken en lichaamswerk maken we contact met ons lichaam en creëren we lichaamsbewustzijn. Hierdoor kunnen we meer levensenergie ervaren en worden we vrijer van herinneringen, ervaringen en gebeurtenissen. Het werken met het lichaam geeft zoveel informatie over iemand en het is bijzonder om te zien hoeveel zelfhelend vermogen in een lichaam aanwezig is als we er goed naar leren kijken en luisteren.”

Dus ervaringen die je opdoet in je leven slaan zich ook op in je lichaam. Je eigen lijf blijkt een enorme bron van informatie te zijn als je er (weer) connectie mee krijgt. Lichaamsgericht therapie ‘leert’ je middels oefeningen (weer) contact te krijgen met je lijf. Hierdoor je leert stap voor stap je lichaams-signalen toe te passen om klachten te herkennen, erkennen en vanuit dat zonodig actie te ondernemen.

Gezocht: Oefencliënten

Blijf in beweging

Wat levert het me op?

 1. (Nieuw) contact met je lijf
 2. Meer mogelijkheden
 3. Inzicht in je patronen
 4. Meer energie
 5. Andere balans in je leven
Aanmelding Oefencliënt