“Wie ik ben”

Waar ik gelukkig van word:

"Ik word er gelukkig van een vertrouwelijke relatie aan te gaan, omdat ik merk dat er in die kwetsbaarheid de ruimte is om aan mezelf te werken, ik in mijn kracht kan staat, en ik een transformatie kan in zetten. Ik gun dat anderen ook." 

Peter Sanders
Peter Sanders
Hoe ben ik coach, therapeut en trainer geworden?

Ik ben afgestudeerd HBO elektrotechnicus en 12 jaar lang diverse technische en commerciële functies gehad in het bedrijfsleven. In die tijd heb ik twee andere HBO opleidingen succesvol afgerond. Ik kwam erachter dat mensen en hun gedragingen veel meer mijn aandacht hadden.

Werkend als freelance docent binnen het HBO volwassenen-onderwijs schoolde ik me om to coach. Mijn verleden in de techniek sloot perfect aan op de rationele coachingsmethode van NLP. En er bleek veer meer te zijn.

Ik (her)ontdekte mijn eigen gevoel en de kracht ervan. Inmiddels had ook de Amerikaanse zienswijze wat gezondheid ook kan zijn, mij gegrepen. NLP-health coach en therapeut was een logische stap toen. Ik ben gaan coachen op basis van The Hero's Journey, hierbij staan de archetypes van de mensheid centraal.

Meer diepgang in het herstel tussen mijn hoofd en lichaam ervoer ik in het lichaamsgerichte werk. "Van weten naar voelen", noem ik het. Voor mij de basis om steeds beter gebruik te maken van zowel mijn hoofd, hart en buik capaciteiten. Heel waardevolle kennis en kunde die ik andere mensen ook graag gun.

Ik ben ervaringsdeskundige op het vlak van omgaan met depressiviteit, sociale angsten, persoonlijkheidsstoornissen, en burnout.

Naast dit werk doe ik aan clownerie, amateurtheater, zang, drummen en maak buiten-theaterproducties met gehandicapte mensen.

Opleidingen:

NLP Mastercoach; afgerond 2005

Health-NLP coach en therapeut; afgerond 2007

Leergang The Hero's Journey; afgerond 2009

Leergang Praktische Hypnotherapie; afgerond 2011

Lichaamsgericht psychotherapie PRT; afstudeerfase 2019/2020

Leergang Lichaamsgericht trauma-verwerking sinds 2018

Vertrouwen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Karin Werkzaam in de zorg

"Ik vertrouw je."

Kees Onderwijzer

"Je bent veilig"